Service: 030-6348 666
Contact
Toshiba Tec Netherlands
MVO
Duurzaam

Op de werkvloer

mvo-op-de-werkvloer-toshiba-tec-netherlands.jpg

MVO op de werkvloer

Bij Toshiba geloven we dat het belangrijk is om actief bij te dragen aan het verbeteren van werk- en leefomstandigheden binnen verschillende leefgemeenschappen op de wereld. Omdat wij een belangrijke speler zijn binnen de markt van informatietechnologie, zijn we constant bezig met onderzoeken hoe wij van waarde kunnen zijn voor de maatschappij. Wij geloven dat een verandering begint bij jezelf. Ook in onze eigen werkomgeving zijn wij toegewijd aan alles rondom de thema’s van duurzaamheid en maatschappij en hebben wij de volgende initiatieven opgezet:

  1. We drinken koffie uit recyclebare bekers.
  2. We printen volgens ons FollowMe systeem, Papercut. Dit betekent dat een print pas uitgedraaid wordt wanneer je deze bij de printer zelf ophaalt.
  3. We scheiden ons afval.
  4. We steunen goede doelen met onze Toshiba Samen Sterk en Together Toshiba initiatieven.
  5. We maken gebruiken van FSC gecertificeerd papier om op af te drukken. Meer hierover is te vinden op http://www.fsc.nl/nl-nl
  6. Ons gehele toilet is ingericht met Satino Black. Satino Black is het enige Cradle to Cradle gecertificeerde hygiënemerk ter wereld. Het wc-papier, de handdoeken en de zeep worden CO2-neutraal geproduceerd op basis van 100% gerecyclede materialen en een milieuvriendelijk productieproces. Daarbij is het papier gecertificeerd volgens de keurmerken FSC recycled (grondstof oud papier) en Europees Ecolabel (productieproces). Voor meer informatie zie https://www.mysatinoblack.nl/
  7. Het fruit wat wij op kantoor eten komt van een eerlijke leverancier die goed is voor zijn medewerkers en de CO2-uitstoot minimaal houdt.
Duurzaam ondernemen

Broeikasgassen hebben grote nadelige gevolgen voor het klimaat op aarde. Daarom is het bestrijden ervan van levensbelang. Toshiba heeft een sensationeel systeem ontwikkeld waardoor u op een totaal nieuwe manier print. U kunt nu de CO2-uitstoot van uw organisatie verminderen door de e-STUDIO306LP, kortweg Eco-MFP, te plaatsen. Met dit systeem kunt u uw papier tot wel vijf keer opnieuw gebruiken. U bespaart significant op uw papierkosten én u bespaart natuurlijke hulpbronnen.

Wilt u meer weten over dit systeem?

Bekijk de specificaties op de productpagina