Sales: 030-6348 615
Zoeken
Contact
MVO
Duurzaam

Toshiba in actie

toshiba-samen-sterk.jpg

Toshiba in actie!

Binnen onze organisatie zijn twee initiatieven ontstaan voor het ondersteunen van verschillende goede doelen: Toshiba Samen Sterk en Together Toshiba.

“Toshiba Samen Sterk” en het “Together Toshiba Team” zijn een initiatief van Toshiba Tec om iets bij te dragen aan een goed doel. Wil jij een van deze twee teams uitnodigen binnen uw organisatie? Neem dan contact op met 030-6348600. Wij kijken ernaar uit!

Dierenasiel Rijpickerwaard
Onlangs hielpen een aantal medewerkers namens Toshiba Samen Sterk een middag mee in het Dierenasiel Rijpickerwaard in IJsselstein. Na een uitgebreide rondleiding hielpen we het personeel met een aantal klusjes, zoals het opruimen van de buitenvertrekken.

Duurzaam ondernemen

Broeikasgassen hebben grote nadelige gevolgen voor het klimaat op aarde. Daarom is het bestrijden ervan van levensbelang. Toshiba heeft een sensationeel systeem ontwikkeld waardoor u op een totaal nieuwe manier print. U kunt nu de CO2-uitstoot van uw organisatie verminderen door de e-STUDIO306LP, kortweg Eco-MFP, te plaatsen. Met dit systeem kunt u uw papier tot wel vijf keer opnieuw gebruiken. U bespaart significant op uw papierkosten én u bespaart natuurlijke hulpbronnen.

Wilt u meer weten over dit systeem?

Bekijk de specificaties op de productpagina