Sales: 030-6348 615
Contact
Toshiba Tec Netherlands
MVO
Duurzaam

Toshiba in actie


Toshiba in actie!

Binnen onze organisatie zijn twee initiatieven ontstaan voor het ondersteunen van verschillende goede doelen: Toshiba Samen Sterk en Together Toshiba. Deze initiatieven zijn in het leven geroepen door Toshiba Tec om iets bij te dragen aan een goed doel.

Wilt u één van deze twee teams uitnodigen binnen uw organisatie? Neem dan contact op met 030-6348600. Wij kijken ernaar uit!


Met Toshiba Samen Sterk helpen wij goede doelen door middel van een donatie of persoonlijke hulp. Iedere medewerker van Toshiba mag hiervoor een goed doel aandragen. En dat is precies wat onze collega Iris heeft gedaan. Op maandag 21 mei heeft zij een fietstocht georganiseerd om geld in te zamelen voor kankerbestrijding. Met deze tocht is een totaalbedrag van € 4801,28 opgehaald voor het KWF - een prachtige opbrengst!


Dierenasiel Rijpickerwaard

Met Toshiba Samen Sterk helpen wij goede doelen door middel van een donatie of persoonlijke hulp. Iedere medewerker van Toshiba mag hiervoor zijn of haar goede doel aandragen waarna wij kijken hoe we dit doel kunnen helpen. In oktober 2017 hielpen een aantal medewerkers namens Toshiba Samen Sterk een middag mee in het Dierenasiel Rijpickerwaard in IJsselstein. Na een uitgebreide rondleiding hielpen ze het personeel met een aantal klusjes, zoals het opruimen van de buitenvertrekken. De middag werd afgesloten met het overhandigen van de cheque, die dankbaar werd ontvangen door de medewerkers van Rijpickerwaard.


Zorgcentrum de Molentocht

In augustus 2017 ging het hele Sales team van Toshiba naar Purmerend in opdracht van Together Toshiba. De bewoners van Zorgcentrum de Molentocht werden door hen in het zonnetje gezet met een leuk georganiseerd uitstapje. Elke Toshiba vrijwilliger kreeg de zorg over één bewoner en gezamenlijk gingen zij op pad om een wandeling te maken door het park. Het uitje eindigde op de markt waar men kon genoot van het mooie weer en de marktkramen. De bewoners van het zorgcentrum hebben genoten van de dag, waarin zij een beetje extra interactie kregen die zo hard nodig is in de ouderenzorg.   

Duurzaam ondernemen

Broeikasgassen hebben grote nadelige gevolgen voor het klimaat op aarde. Daarom is het bestrijden ervan van levensbelang. Toshiba heeft een sensationeel systeem ontwikkeld waardoor u op een totaal nieuwe manier print. U kunt nu de CO2-uitstoot van uw organisatie verminderen door de e-STUDIO306LP, kortweg Eco-MFP, te plaatsen. Met dit systeem kunt u uw papier tot wel vijf keer opnieuw gebruiken. U bespaart significant op uw papierkosten én u bespaart natuurlijke hulpbronnen.

Wilt u meer weten over dit systeem?

Bekijk de specificaties op de productpagina