Service: 030-6348 666
Contact
Toshiba Tec Netherlands
Nieuws
1

De nieuwe AVG wet: gratis informatiebrochure en quickscan

Donderdag 25 Januari 2018

Vermijd het risico op datalekken en bereid u voor!
Op 25 mei 2018 gaat de nieuwe AVG wetgeving in (Algemene Verordening Gegevensbescherming). Dit heeft grote impact op de opslag en verwerking van persoonlijke data. Meer dan 60 procent van klantinformatie is opgeslagen in zakelijke documenten en daarmee is de kans groot dat ze persoonlijke data bevatten. Voldoet u niet aan de AVG wetgeving dan loopt u het risico op hoge boetes.


Beveilig uw bedrijfsprocessen

Het is belangrijk dat u inzicht heeft in welke persoonlijke data er is gecreëerd en hoe dit wordt verwerkt. Dit heeft betrekking op uw multifunctional, maar ook de persoonlijke opslag van documenten door werknemers en gedeelde mappen. Richt uw processen zodanig in dat u aan de wetgeving voldoet door persoonlijke data beveiligd te scannen, verwerken, beheren en op te slaan. Door de identificatie en versleuteling van persoonlijke informatie te automatiseren creëert u beveiligde bedrijfsprocessen, van e-mail tot print management, document opslag en workflow software die voldoet aan de AVG vereisten.


Download de brochure of vraag de gratis quickscan aan

Omdat we begrijpen dat de nieuwe maatregelen niet voor iedereen even duidelijk zijn, hebben we een gratis informatiebrochure ontwikkeld. Hierin vertellen wij u welke maatregelen u kunt treffen om bedrijfsprocessen conform de AVG wetgeving in te richten. Ook leest u hoe Toshiba oplossingen levert die u hierin kunnen ondersteunen.
De brochure is hier te verkrijgen.

Benieuwd hoe uw organisatie ervoor staat?
Wij analyseren kosteloos uw bedrijfsprocessen en geven u graag advies over het opzetten van uw documentmanagementsysteem of het verbeteren van uw huidige systeem.

https://sales.docuware.cloud/Docuware/Platform/WebClient/Forms/contactformulier-avg-quickscan?orgID=7454
Terug naar overzicht