Service: 030-6348 666
Contact
Toshiba Tec Netherlands
Nieuws
1

Toshiba Tec hoofdsponsor Nationaal Food Congres: Crazy in retail!

Maandag 24 September 2018

Toshiba Tec Retail Solutions is dit jaar weer hoofdsponsor op het Nationaal Food Congres op donderdag 27 en vrijdag 28 september in het Kurhaus in Scheveningen. Het Nationaal Food Congres (NFC) is uitgegroeid tot een van de belangrijkste evenementen van de Nederlandse levensmiddelenbranche waar ieder jaar een samenkomst van foodretailers en -fabrikanten plaatsvindt. Het NFC staat dit jaar in het teken van het “Crazy” thema, waarin niets onmogelijk is.

De retailsector zit in een stroomversnelling. Technische innovaties volgen elkaar in razendsnel tempo op. ‘Shopping in een Connected World’ is een belangrijke trend die de sector domineert. De consument van vandaag is op zoek naar een persoonlijke benadering en een verrijkte shopping experience, met snelheid en gemak in de hoofdrol! Daarom wordt hard ingezet op nieuwe technologieën die zoveel mogelijk barrières voor de consument tijdens het winkelproces wegnemen.

Als wereldwijde marktleider in retailautomatisering is Toshiba de partij om u als retailer mee te nemen naar de nieuwe realiteit in shopping. Vanuit ons specialisme bieden we samen met onze partners Kega, Worldline, Zebra Technologies en Bizerba best of class oplossingen voor retailers, zonder concessies te doen aan het ‘crazy’ -tempo waarin digitalisering plaatsvindt binnen de sector.

Tot slot, terugkomend op het thema ‘crazy’: de retailbranche ontwikkelt zich razendsnel, dus wie nu de aansluiting mist loopt de kans zichzelf buitenspel te zetten. Toshiba loopt voorop in het signaleren van nieuwe trends waar u als retailer uw voordeel mee doet. Stap tijdig over op onze slimme oplossingen voor zowel online, mobiel als de winkelvloer.

Wij delen onze visie graag met u op het Nationaal Food Congres!

Toshiba Tec hoofdsponsor Nationaal Food Congres: Crazy in retail!
Terug naar overzicht