Sales: 030-6348 615
Zoeken
Contact
Functionele Digital Signage
Slide 1

Functionele Digital Signage

Snel en eenvoudig draadloos presenteren in één pakket

Beginnen uw besprekingen soms ook te laat door het ontbreken van de juiste kabels, of doordat de techniek u in de steek laat? Is het bespreken van meerdere documenten tegelijk moeilijk te realiseren? Toshiba heeft hier een eenvoudige oplossing voor. Een zorgvuldig ingerichte vergaderruimte biedt aanzienlijke meerwaarde, zowel voor klanten als collega's. Een overlegruimte moet comfortabel aanvoelen en voorzien zijn van de juiste audiovisuele apparatuur, ongeacht de duur van de bespreking.

Download hier de brochure

Snel en gestructureerd informatie delen en visualiseren

Het maakt niet uit of het gaat om een simpel PDF-document, PowerPoint, informatie uit een database of document management systeem. Met het draadloos presenteren pakket van Toshiba bent u verzekerd van een effectieve en efficiënte vergaderruimte. Met één druk op de knop deelt u alle gewenste bestanden vanaf uw laptop, tablet of smartphone op een 49”, 55” of 65” inch professioneel Toshiba LED scherm. Onze service specalisten ontzorgen u op het gebied van montage, installatie en configuratie, zodat u direct aan de slag kunt.


Sluit aan bij de belevenis van vandaag

Wij richten ons bij Toshiba naast het optimaliseren van documentprocessen, ook op het op de meest efficiënte wijze aanbieden en communiceren van uw informatie, zowel voor interne als externe doelgroepen. We analyseren, implementeren en beheren informatie- en documentprocessen en helpen u hierbij dit op de meest efficiënte wijze in te richten.

Digital Signage is beeldschermcommunicatie die u kunt inzetten voor informatie, branding, promotie, sfeer en entertainment. Het is dé manier om actuele boodschappen snel met uw doelgroep te communiceren op specifieke plekken en op geselecteerde momenten. De content is hierbij erg belangrijk: uw betekenisvolle boodschap in tekst, beeld en geluid.

Het is onze missie om beheersbare Digital Signage en contentoplossingen te bieden die u helpen om de juiste boodschap aan de juiste doelgroep op het juiste moment over te brengen. Ons team van experts is gedreven om betaalbare en betrouwbare oplossingen te ontwikkelen die aansluiten op uw wensen en eisen.


Download onze Functionele Digital Signage brochure


Onderzoek en voorstel
Onderzoek en voorstel

We inventariseren uw doelstellingen, uitdagingen en voorwaarden en presenteren een maatwerk voorstel.

Installatie en onderhoud
Installatie en onderhoud

U ervaart een naadloze installatie. Onderhoud en training worden geleverd via één partij.

Content
Content

Van ontwikkeling en ontwerp tot onderhoud van content.

Financiering
Financiering

Complete oplossing tegen lage maandelijkse kosten.


Profiteer van onze wereldwijde ervaring

Toshiba is wereldwijd een pionier op het gebied van Digital Signage. Dat is onmiskenbaar te danken aan het feit dat wij ook wereldleider zijn in winkelautomatisering, waar Digital Signage al veel langer een grote rol speelt. Naast de kennis, hardware en software voor onze Functionele Digital Signage oplossing leveren wij ook diensten, zoals contentcreatie, project management, installatie, training en SLA’s. Zo bent u ervan verzekerd dat niet alleen de implementatie, maar ook het gebruik van onze Functionele Digital Signage oplossing efficiënt en zorgeloos verloopt. Meer weten? Neem contact op met ons op.