Sales: 030-6348 615
Zoeken
Contact
Printen
Oplossingen

Printen

Hoe vaak print u tijdelijke documenten?

Het beheren van uw printerpark op kantoor is niet altijd even eenvoudig. Want hoe richt u uw printomgeving van uw organisatie slimmer in zodat u uw printerpark eenvoudig kunt aansturen? En hoe krijgt u inzicht in het printgedrag van uw medewerkers? Hoe zorgt u ervoor dat uw medewerkers bewuster omgaan met hun printgedrag? Dat zijn vragen waarop Toshiba het antwoord biedt.

Met behulp van onze professionele diensten zorgen we ervoor dat uw complete printerpark en printbehoefte in kaart worden gebracht. Vervolgens brengen we een passend advies uit en helpen u tijdens het gehele proces: van implementatie tot aan het beheer en onderhoud van uw printerpark. We zorgen er bijvoorbeeld voor dat uw printvolume wordt beperkt, het beheer van uw printers en documenten eenvoudiger wordt en dat u met mobiele apparaten kunt afdrukken en scannen.

Wat zijn de voordelen voor u? 

  • Totale ontzorging: wij houden rekening met alle processen die binnen uw bedrijf lopen.
  • U bespaart kosten: wij halen samen met u verborgen kosten boven tafel en maken uw verbruik inzichtelijk. Met deze kennis kunnen we aan de slag kosten te verminderen op stroom, papier, onderhoud en appartuur.
  • U bespaart het milieu: in ons advies houden wij rekening met duurzaam ondernemen.
  • Uw gebruikers zijn tevreden omdat zij in een gebruiksvriendelijk printerpark werken. 

Wilt u uw printerpark efficiënt inrichten? Kies dan voor Toshiba. Wij helpen u graag! Neem direct contact met ons op voor meer informatie over onze printservices.