Sales: 030-6348 615
Zoeken
Contact
Terugzoeken
Oplossingen

Terugzoeken

Hoe wordt er binnen uw organisatie naar informatie gezocht?

U wordt overspoeld door een alsmaar groeiende en steeds diverser wordende stroom aan digitale informatie. Servers worden steeds zwaarder belast en vereisen steeds meer diskruimte. Het verwerken, bewaren en terugzoeken van oude e-mail kost meer tijd en dus veel meer geld.

Terugzoeken van documenten kost veel tijd: 
- Medewerkers zoeken gemiddeld twee uur per dag naar informatie die noodzakelijk is om de dagelijkse werkzaamheden te kunnen verrichten.
- Kenniswerkers zijn 15 tot 30 procent van hun tijd kwijt aan het zoeken naar documenten die zijn opgeborgen in slecht beheerde en ongestructureerde archieven. 

Het komt vaak voor dat de informatie die u zoekt niet op de verwachte plek te vinden is. Daarnaast bent u ook veel tijd kwijt met het zoeken van de juiste informatie in dat document. Maar geen paniek! Toshiba biedt voor u een oplossing waarmee het mogelijk is uw documenten te zoeken op de inhoud van het document. Met Toshiba zoekt u naar documenten als op het internet, maar dan beter. U vindt documenten terug met één druk op de knop, wanneer en waar u maar wilt. 

Wilt u meer weten over hoe de Toshiba’s oplossingen voor terugzoeken uw organisatie efficiënter kan laten werken? Neem dan contact met ons op voor een advies op maat.