Sales: 030-6348 615
Zoeken
Contact
Uw branche

Uw branche

Deskundig en ervaren

Onze systemen en oplossingen worden in vele verschillende branches met succes ingezet. Door jarenlange ervaring en branche specialisten die trends op de voet volgen hebben wij meer specifieke branche kennis opgedaan. We begrijpen de voorwaarden en de wensen en eisen en bieden maatwerkoplossingen. 


Onderwijs

Scholen, universiteiten en andere onderwijsinstellingen groeien mee met de technologieën die de student van nu gebruikt. Docenten en studenten verwerken elke dag een grote hoeveelheid informatie. Het wordt steeds belangrijker dat zowel, studenten als het onderwijspersoneel, altijd en overal hun documenten bij de hand hebben. Mobiel studeren, mobiel werken en mobiel printen, met de producten en oplossingen van Toshiba is het mogelijk. Met de digital signage oplossingen van Toshiba kunt u snel en op een aantrekkelijke manier met personeel en studenten communiceren, denk hierbij aan roosterwijzigingen of aankondigingen.

Elke dag worden er op uw onderwijsinstelling vele documenten geprint, gekopieerd, gescand en worden documenten afgewerkt, zoals gevouwen of gehecht. We bieden u zeer flexibele multifunctionals die naadloos integreren in uw netwerk. Docenten of studenten kunnen printen op het systeem waarbij zij zich op dat moment bevinden en kunnen de afdrukken gemakkelijk betalen door een betaaloplossing.

Alle multifunctionals en printers van Toshiba zijn geheel CO2-neutraal en alle documenten zijn zeer goed beveiligd door de beveiligde harde schijf. Samen met u zorgen wij ervoor dat u een veilige, duurzame en kostenbesparende digitale omgeving voor onderwijsmateriaal, research-gegevens en back-office processen heeft.

We kunnen u - in samenwerking met onze retail solutions divisie - tevens adviseren over en voorzien van de nieuwste systemen op het gebied van kassa's en betaalterminals. Zo is uw horecagelegenheid ook klaar voor de toekomst. Wij gaan graag met u om tafel om uw wensen en eisen te inventariseren en u een passende (totaal)oplossing te bieden. Neem nu contact met ons op.

Leon Geers, Conrector Bedrijfsvoering, Katholieke scholengemeenschap Etten-Leur:

"Onze accountmanager van Toshiba, Tamara Bokma, begrijpt heel goed dat de printsystemen voor ons ondergeschikt zijn aan het onderwijs en dat wij ons vooral bezig willen houden met onze core business, het lesgeven. Toshiba biedt handige oplossingen en begrijpt de urgentie. De systemen moeten het gewoon doen."

Wim van der Nat, Hoofd facilitair, Anna van Rijn College:

"Voor ons was het bedieningsgemak en het simpel oplossen van eenvoudige storingen zeer belangrijk. Zowel leerlingen als personeel moeten de systemen gemakkelijk kunnen bedienen. Tevens moeten de systemen voldoende stevig zijn voor het gebruik in een schoolomgeving. Toshiba begrijpt deze omgeving zeer goed. Ze zijn bedrijfszeker en we zijn erg tevreden over de servicedienst van Toshiba. Ons hele printerpark bestaat nu uit multifunctionals van Toshiba. Met papercut hadden we als doel een besparing van 10 tot 20% te realiseren op papier- en printkosten. In de praktijk is deze besparing nu 30%."


Retail

Van supermarkten tot warenhuizen, we leveren een breed assortiment aan producten en oplossingen aan de retailindustrie. Of het nu gaat om het printen van labels die u direct kunt plaatsen op de schappen, of dat u printing terminals wilt integreren op uw POS-systemen, wij leveren u de producten en oplossingen die in overeenstemming zijn met uw zakelijke behoeften en wensen. Onze printsystemen zijn prima inzetbaar in elke retailomgeving. We kunnen het systeem tevens voorzien van een betaalmogelijkheid, zodat uw klanten per kopie of print kunnen betalen. We werken nauw samen met onze collega's van Toshiba retail solutions en hebben op deze manier veel kennis in huis.


Logistiek

Toshiba beschikt over een brede kennis op het gebied van logistiek. We bieden producten en oplossingen voor elke fase van het logistieke proces. Of u nu een product nodig heeft waarmee u labels kunt printen of een draagbare printoplossing nodig hebt, voor elke situatie bieden we u de juiste producten en oplossingen. Dit in combinatie met onze betrouwbare en duurzame A4- en A3-formaatprinters.

Marvin Dens, ICT Infrastructure Manager, edilon)(sedra

"Toshiba heeft goede technische kennis. De implementatie van de nieuwe systemen, onder begeleiding van Accountmanager Elsbeth Stolzenbach, is zeer goed verlopen. Alle geautomatiseerde printprocessen zijn zonder problemen omgezet. We zijn ook zeer tevreden over de beheertool van Toshiba. Onze totale printkosten zijn snel inzichtelijk en we besparen kosten door het minimaliseren van misprints."


Industrie

De productindustrie is een dynamische markt waarin verschillende industrieën bewegen. Van kleding, tot auto’s, elektronica, voedsel en medicijnen, voor elke industrie maken wij onze producten en oplossingen op maat. Dit met als doel kosten te reduceren, productiviteit te verhogen en processen te stroomlijnen. Onze A4- en A3-formaat multifunctionele systemen, in combinatie met onze labelprinters, bieden alle functionaliteiten voor uw wensen en behoeften. Wij begrijpen dat onze systemen onderdeel uitmaken van uw bedrijfskritische processen en dat deze processen niet onderbroken kunnen worden. Wij leveren daarom een betrouwbare service.