Sales: 030-6348 615
Contact
Toshiba Tec Netherlands
Zorg
Zorg

Zorg

Toshiba in de zorg

Bezuinigingen binnen de zorg, het verplicht beschikbaar stellen van het dossier aan een cliënt en de aanscherping van de privacywetgeving; allemaal factoren die invloed hebben op de behoefte document- en informatieprocessen efficiënter in te richten. Op dit moment bevinden zorginstellingen zich in een transitie waarin hard copy documenten worden vervangen door digitale documenten. Denk hierbij aan documenten die uw ambulante zorgmedewerkers samen met uw cliënten thuis invullen, documenten die ondertekend dienen te worden of post van externe organisaties. Ook deze documenten wilt u snel en simpel digitaal beschikbaar hebben in uw documentenarchief zodat u minder tijd besteedt aan papierwerk en meer aan uw cliënt.

Hoe richt u uw digitale archief zo efficiënt mogelijk in? Toshiba heeft verschillende oplossingen om dit proces te vereenvoudigen.


Werk veilig en efficiënt

Toshiba slaat de brug tussen uw hard copy documenten en uw digitale archief. Toshiba stelt een gebruiker in staat om formulieren direct vanaf een Toshiba MFP, smartphone of tablet te archiveren in het daarbij behorende cliëntdossier, filesysteem, ERP- of CRM systeem. Ambulante medewerkers  hoeven hierdoor  niet meer met formulieren over straat en ze hebben geen privacygevoelige data op hun mobiele apparaten staan. Ook is de informatie direct live beschikbaar binnen het cliënten- of patiëntendossier.


Bescherm de privacy van uw cliënt

Om de privacy en bescherming van persoonsgegevens te waarborgen, biedt Toshiba oplossingen om de toegang tot uw multifunctionele systemen te monitoren en te beheren. Waar in een regulier afdrukproces de print direct uit het systeem komt, vereist een oplossing met een functie zoals follow-me fysieke aanwezigheid van een medewerker om de afdruk vrij te geven. Zo wordt de kans op datalekken aanzienlijk verkleind. De beheerder kan ook vooraf instellen welke gebruiker welke machtigingen binnen het systeem krijgt. Alleen geauthentiseerde gebruikers kunnen zo gegevens inzien. Met rapportages kunnen vervolgens de scan- en printactiviteiten per gebruiker worden gevolgd waardoor u inzicht hebt op iedere actie die op een document wordt uitgevoerd.


Voorkom fouten

Een goed ingericht documentmanagementsysteem voorkomt dat er informatie op papier moet worden verzonden. Omdat de scan direct als tekst doorzoekbaar document beschikbaar is kunt u gegevens snel terugvinden. Dit scheelt tijd, bespaart kosten en voorkomt fouten.

Voordelen van Toshiba voor de gezondheidszorg

  • Meting, controle en beveiliging van geproduceerde papieren documenten
  • Digitalisering en automatisering van ontvangen papieren documenten in backoffice-systemen
  • Beveiligde toegang tot elektronische patiëntendossiers (EPD’s) of elektronische zorgdossiers vanaf het multifunctionele apparaat

Digital Signage oplossingen

Wij richten ons bij Toshiba naast het optimaliseren van documentprocessen, ook op het makkelijk aanbieden en communiceren van uw informatie, zowel voor interne als externe doelgroepen.

Digital Signage is beeldschermcommunicatie die u kunt inzetten voor onder andere registratie, informatieverspreiding en bewegwijzering. Het is dé manier om actuele boodschappen snel via bijvoorbeeld een informatiezuil of beeldscherm met uw cliënten te communiceren. De content is hierbij erg belangrijk: uw betekenisvolle boodschap in tekst, beeld en geluid.


Efficiënt informatie delen

Met een gebruiksvriendelijk en makkelijk te updaten platform bent u verzekerd dat uw informatie accuraat naar uw cliënten en medewerkers wordt overgebracht. Cliënten hebben vertrouwen in uw transparantie en medewerkers kunnen zich op andere taken richten wanneer zij zich niet meer bezig hoeven te houden met cliëntcommunicatie, aanmeldingen en bewegwijzering.

Interesse? Wij helpen u graag verder.


“Bij Toshiba weten ze me telkens te verrassen door met oplossingen te komen nog voordat ik erom gevraagd heb. Ze denken met ons mee. Dat is echte partnership.”

Martijn Dirken – Coördinator van het Bedrijfsbureau en inkoper bij Revant medisch specialistische revalidatie.

Zie hier de referentiecase