Algemeen: 030-6348 600
Contact
Toshiba Tec Netherlands
Nieuws
1

Toshiba Tec presenteert Digital Signage oplossingen op NRF 2018 Retail’s Big Show

Vrijdag 12 Januari 2018

Toshiba Tec Printing Solutions Business Group kondigt vandaag aan zijn Digital Signage oplossingen te presenteren op ‘s werelds grootste retail tradeshow NRF (National Retail Federation) in het Jacob K. Javits Convention Centre in New York.

Gebaseerd op het thema “het plezier van winkelen” demonstreert Toshiba Tec van 14-16 januari op booth 2553 zijn nieuwste collectie producten en oplossingen, inclusief de innovatieve Digital Signage oplossingen die zijn ingericht voor gebruik in retailorganisaties.

Retailers erkennen dat Digital Signage een essentiële technologische ontwikkeling is ter ondersteuning van de verkoop. Als wereldwijde marktleider in point-of-sale (POS) systemen staat Toshiba Tec sterk in het verzorgen van de nieuwste Digital Signage oplossingen aan zijn wereldwijde klanten. Dit gebeurt via de overkoepelende organisatie Toshiba Global Commerce Solutions. Toshiba’s Digital Signage is momenteel in gebruik in verschillende retail omgevingen, waaronder kledingwinkels, speciaalzaken en supermarkten.

Naast Digital Signage oplossingen biedt Toshiba Tec Printing Solutions Business Group de volgende producten en oplossingen voor documentmanagement en workflow behoeften van retailers: multifunctionele printers met op maat te maken user interface, mobiel point-of-purchase printen en label oplossingen, barcode printers en managed print services.

Voor meer informatie over Digital Signage in Nederland kijkt u hier.
Voor het volledige Engelstalige persbericht, kijk hier.

nrf-toshare.jpg
Terug naar overzicht