Algemeen: 030-6348 600
Contact
Toshiba Tec Netherlands
Werken bij
Werken bij Toshiba Tec

Medewerker Order Administration (Retail Solutions)

Contactpersoon
Sanne Pater
T: 030-6348693
E: hr@toshibatec.nl
Werkuren:
32-40
Werkdagen:
4
Medewerker Order Administration (Retail Solutions)
Functieomschrijving:

Ben je nauwkeuring, administratief goed onderlegd en heb je een stevige persoonlijkheid? Vind je hectiek van een Sales gerichte organisatie leuk en werk je graag samen? Lees dan verder, want we zijn op zoek naar een:

Medewerker Order Administration
(Retail Solutions)

32-40 uur per week, 24 uur is bespreekbaar

 

Wat ga je doen?
Als Medewerker Order Administratie ben je onderdeel van het Sales Support team en ben je verantwoordelijk voor de tijdige en juiste verwerking van verkooporders en informeer je interne afdelingen over het orderproces. Het gehele traject van orderontvangst tot uitlevering aan de klant bewaak je zelfstandig en je zorgt voor een optimale dienstverlening aan onze relaties.

Wat we vragen?
Een medewerker met een mbo werk- en denkniveau en ervaring in soortgelijke functie. Je beschikt over affiniteit met technische producten. Je hebt bij voorkeur ervaring met Oracle en kan met de meest gangbare computerprogramma’s overweg. Je bent 32 uur per week beschikbaar, verspreid over 4 dagen.

Je bent klantgericht, flexibel en stressbestendig Je voert je werkzaamheden nauwkeurig uit en bent resultaatgericht. Je kan plannen en organiseren, bent communicatief vaardig en neemt initiatief. Je hebt een stevige persoonlijkheid en kan goed omgaan met de dynamiek van een Sales gerichte organisatie.

Wat je ervoor terug krijgt?
Binnen onze organisatie worden zelfstandigheid en eigen initiatief gewaardeerd. In deze functie heb je te maken met veel facetten van de organisatie en werk je veel samen met collega’s van andere afdelingen. Zo werk je o.a. samen met de afdelingen Sales, Finance, Planning en Logistics. We zijn een Sales gerichte organisatie waar door de dagelijkse hectiek geen dag hetzelfde verloopt.

Heb je interesse? Stuur een mail naar hr@toshibatec.nl. Wil je meer informatie? Dan neem je contact op met Sanne Pater op telefoonnummer: 030-6348693.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.