Algemeen: 030-6348 600
Contact
Toshiba Tec Netherlands
Werken bij
Werken bij Toshiba Tec

System Engineer (remote monitoring)

Contactpersoon
Sanne Pater
T: 030-6348693
E: hr@toshibatec.nl
Werkuren:
40
Werkdagen:
5
System Engineer (remote monitoring)
Functieomschrijving:

Wil je van grote toegevoegde waarde zijn voor onze organisatie door het Remote Monitoring Managementsysteem in te richten en te beheren? Binnen een functie die je deels zelf vorm kan geven? Lees dan verder, want we zijn op zoek naar een:

System Engineer
(remote monitoring)

 

Wat ga je doen?
Als System Engineer (remote monitoring) ben je verantwoordelijk voor de inrichting en beheer van het Remote Monitoring Managementsysteem, met als doel een betere voorspelling van storingen en onderhoud, zodat we hier direct op kunnen acteren. Van reactief, naar proactief, naar uiteindelijk preventief: zo blijven we de beste service aan onze klanten leveren.

Je gaat het systeem inrichten op basis van de juiste kpi’s. Daarna beheer je het systeem door strak te monitoren, analyses uit te uitvoeren en bijzonderheden snel te herkennen. Je stuurt op het verhogen van de voorspelbaarheid en werkt steeds aan verbeteringen.

Je bezoekt op regelmatige basis klanten, om zo jouw specialistische kennis over het Remote Monitoring over te brengen, maar ook met als doel om klantwensen te vernemen waardoor onze preventieve service dienstverlening nog beter aansluit op de behoeften en zo continue te verbeteren.

Hoe pak je dit aan?
Door jouw uitgebreide kennis van Remote Monitoring Management, jouw gevoel voor details en jouw gave om de juiste informatie uit te vragen bij de klanten en je collega’s, weet je hoe het systeem op de juiste manier in te richten. Je bent altijd alert en op zoek naar verbeteringen om zo continue de klantverwachting te kunnen overtreffen. Je beschikt over een flinke dosis doorzettingsvermogen om zaken voor elkaar te krijgen en gaat altijd voor het beste van het beste,

Wat we vragen?

  • Aantoonbaar HBO werk- en denkniveau.
  • Minimaal 5 jaar ervaring in soortgelijke functie of als Systeembeheerder, System Engineer, IT specialist, etc.
  • Je hebt uitgebreide kennis van Windows Server, virtualisatie en scripting.
  • Je hebt aantoonbare ervaring met het inrichten van een Remote Monitoring Managementsysteem zoals Solarwinds, Nagios of Kaseya.
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
  • Je bent 40 uur per week beschikbaar.

Wat je ervoor terug krijgt?
Een baan die nieuw is binnen onze organisatie, waardoor je jouw functie en ontwikkeling deels zelf vorm kan geven. Je komt te werken binnen een informele organisatie waarin de lijnen kort zijn en iedereen bij elkaar binnenloopt. De werkzaamheden die je uitvoert doen er toe! Je draagt namelijk bij aan een verbetering van onze service dienstverlening en bent zo van grote toegevoegde waarde.

Binnen Toshiba werk je samen met enthousiaste, hard werkende en behulpzame collega’s: iedereen staat voor je klaar om je te helpen en om je je bij ons thuis te laten voelen. Verder:

  • Een goed arbeidsvoorwaardenpakket: een passend salaris, smartphone, laptop en een eindejaarsuitkering.
  • We zorgen goed voor de innerlijke mens: we hebben een kantine waar je goedkoop en gezellig luncht en je krijgt elke dag een stukje fruit, of twee ;-)
  • We hebben een maandelijkse borrel, organiseren fantastische bedrijfsfeesten en leuke afdelingsuitjes.

Heb je interesse? Stuur een mail naar hr@toshibatec.nl. Wil je meer informatie? Dan neem je contact op met Sanne Pater op telefoonnummer: 030-6348693.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.