Service: 030-6348 666
Contact
Toshiba Tec Netherlands
Barcodeprinters
1

Barcodeprinters

TOSHIBA BARCODEPRINTERS: UW MOGELIJKHEDEN ZIJN ONEINDIG

Toshiba richt zich op optimaal informatie- en documentbeheer. Wat uw bedrijf ook nodig heeft en met welk doel u ook werkt, Toshiba helpt u om efficiënter te werken. We leveren een compleet aanbod van oplossingen voor informatieprocessen, van barcode- en labelprinters tot innovatieve multifunctionele print- en communicatiesystemen.
Toshiba barcodeprinters zijn inzetbaar bij continu veranderende werkomgevingen en helpen om de productiviteit te maximaliseren. Elk product is innovatief en voorzien van de laatste technologie.

Op zoek naar meer informatie? Onderaan deze pagina vindt u het overzicht van onze barcodeprinters.


Nieuwe mid-range printers: de BA400-serie

De BA400-serie is de eerste van een nieuwe generatie barcodeprinters met een geheel nieuwe processor en een toekomstgericht besturingssysteem. Dit zorgt voor betrouwbare topprestaties en tal van connectiemogelijkheden, om met de uitdagingen van een steeds veranderende werkomgeving mee te kunnen. De BA400-serie heeft een volledig nieuw softwareplatform, wat de integratie van mobiele Android en iOS applicaties middels Bluetooth heel eenvoudig maakt.

Deze mid-range printerreeks kan ook voorzien worden van Toshiba's unieke RFID-technologie, waardoor vele toepassingen in meerdere markten mogelijk zijn. Dankzij deze optie en andere functionaliteiten biedt de BA400 serie toekomstbestendige oplossingen die gewoonlijk alleen voor industriële printers zijn voorbehouden.ICT & Logistiek

Tijdens ICT & Logistiek van 5 t/m 7 november toont Toshiba met "Smart Warehousing" de laatste ontwikkelingen op gebied van Barcode en RFID.

Toshiba is toonaangevend leverancier in de barcodewereld en biedt diverse oplossingen voor uw logistieke omgeving. Benut deze unieke kans om met ons in gesprek te gaan!

Bezoek ons in de Jaarbeurs in Hal 1 op stand C118 en neem uw uitdagingen mee.

Schrijf u direct in voor gratis toegangsbewijzen. Zo bent u er zeker van dat wij u verwachten. We zien u graag op ICT & Logistiek!