Algemeen: 030-6348 600
Contact
Toshiba Tec Netherlands
Werken bij
Werken bij Toshiba Tec

Werken bij Toshiba Tec Netherlands

Toshiba Tec Netherlands is gevestigd in een modern pand aan de Duwboot in Houten. Met een team van zo’n 165 enthousiaste werknemers streven wij ernaar onze klanten alert te bedienen en de beste oplossingen te leveren. Er wordt elke dag hard gewerkt om dit te kunnen realiseren.

In ons pand aan de Duwboot zetten onze collega's zich in voor retail solutions, technologische producten voor de retailmarkt, en document solutions, optimaal documentbeheer voor zakelijke klanten. Door met elkaar samen te werken, leren we van elkaars expertise en bereiken we meer.

arbeidsvoorwaarden-werken-bij-toshiba-tec-netherlands.jpg
Teamwork

We werken in een gezellige sfeer en hebben behulpzame collega's die allemaal het belang van de klant voorop hebben staan. We staan voor elkaar klaar om samen uitdagingen aan te gaan en een passende oplossing te bieden.

bedrijfscultuur-werken-bij-toshiba-tec-netherlands.jpg
Goede arbeidsvoorwaarden

We bieden een marktconform basissalaris, een zeer goede pensioenregeling, 25 vakantiedagen, tussen de 3 en 12 ADV-dagen en een eindeboekjaaruitkering. Afhankelijk van de functie beschik je over een leaseauto, een telefoon, een laptop en/of een goede provisieregeling.

sociale-evenementen-werken-bij-toshiba-tec-netherlands.jpg
Prettige bedrijfscultuur

Eigen initiatief en zelfstandigheid worden gewaardeerd en gestimuleerd. Jouw ideeën en mening helpen om beter te werken en klanten beter van dienst te zijn. We hebben een open, directe en informele cultuur waarin de lijnen kort zijn en iedereen bij elkaar binnenloopt.

Sociale evenementen
Sociale evenementen

We lunchen elke dag in huiselijke sfeer in de kantine. Daarnaast organiseren we een maandelijkse donderdagmiddagborrel, kwartaalmeetings en een Sinterklaas- en Kerstfeest. Om het nieuwe boekjaar vol enthousiasme te beginnen, organiseren we ieder jaar een inspirerend personeelsfeest.

Collega's aan het woord
Jean-Paul

Jean-Paul - Direct Sales

Mijn carrière bij Toshiba

Ik ben eindverantwoordelijk voor diverse Retailklanten. Geen enkele dag is hetzelfde, en dat maakt mijn werk zo interessant. Soms denken mensen dat je als verkoper alleen hoeft te zorgen voor een goede omzet en marge, maar zo is het niet. In ieder geval niet bij Toshiba. Je bent echt eindverantwoordelijk en dat betekent dat je alles moet doen om de klant tevreden te stellen. Daarbij moet je service kunnen verlenen. Je moet vragen en problemen van klanten kunnen beantwoorden en oplossen, of het nu gaat over een factuur of een serviceprobleem. Hierdoor heb je te maken met allerlei disciplines en dat maakt het vak interessant. Het is niet alleen zorgen voor het behalen van je target, het gaat veel verder dan dat. Inmiddels werk ik al 25 jaar in de Retailbranche, waarvan 17 jaar bij Toshiba. Het is leuk dat we bij Toshiba eigenwijs bezig zijn. We hebben een club mensen die écht weten waar ze het over hebben en creatief zijn. Bovendien staat iedereen altijd voor je klaar om je te helpen, waar het ook over gaat. Dat maakt de manier waarop we werken uniek en dat geeft een gevoel van saamhorigheid.

Naast mijn werk bij Toshiba

Ik vind het heerlijk om op vakantie te gaan en dat doe ik graag en zoveel mogelijk. De laatste paar jaren hebben we met ons gezin verre reizen gemaakt, omdat ik het belangrijk vind dat mijn dochters ook weten wat er buiten Europa gebeurt. Overigens hou ik me op vakantie vaak nog bezig met mijn werk. Ik ga langs verschillende supermarktketens om te kijken hoe het daar werkt. Ik kijk naar de organisatie en welke oplossingen er zijn geïmplementeerd. Mijn kinderen vinden het ook leuk om mee te kijken en geven vaak hun ongezouten mening.

Contact

Wil je meer weten over mijn functie of heb je een vraag? Neem dan contact met me op via Jean-Paul.Lardenoye@toshibatec-eu.nl of bel me op 06-53128646.

Bekijk onze vacatures

System Engineer (remote monitoring)
System Engineer (remote monitoring)

Wil je van grote toegevoegde waarde zijn voor onze organisatie door het Remote Monitoring Managementsysteem in te richten en te beheren? Binnen een functie die je deels zelf vorm kan geven? Lees dan verder, want we zijn op zoek naar een System Engineer (remote monitoring).

Meer informatie / solliciteren
Implementatie Consultant Retail
Implementatie Consultant Retail

Heb je ervaring als Consultant en vind je het leuk om klanten te adviseren en hun wensen te verwerken in de integratie van Toshiba Retail-producten in de bedrijfs- en werkprocessen van klanten? Lees dan verder, want wij zijn op zoek naar een Implementatie Consultant Retail.

Meer informatie / solliciteren
Financial Controller
Financial Controller

Ben je een expert in het realiseren van optimaal cash management en een juiste financiële verslaglegging? Zie je ernaar uit processen te optimaliseren en verbeteringen door te voeren? En krijg je daarin graag de vrijheid en verantwoordelijkheid? Lees dan verder, want we zoeken op korte termijn een Financial Controller.

Meer informatie / solliciteren
Productmanager Retail
Productmanager Retail

Zorg je er graag voor dat wij beschikken over het juiste productassortiment om onze klanten perfect te kunnen bedienen? Hou je van onderhandelen en sta je stevig in je schoenen? En vervul je graag een functie die je deels zelf vorm kan geven? Lees dan verder, want wij zoeken op korte termijn een Productmanager.

Meer informatie / solliciteren
Senior Projectmanager
Senior Projectmanager

Leid je graag grote en complexe ICT-projecten? Heb je graag contacten met diverse partijen en weet je de projectteamleden te motiveren en faciliteren? Zoek je een organisatie met een open bedrijfscultuur en ruimte voor eigen initiatief? Lees dan verder, want we zoeken op korte termijn een Senior Projectmanager.

Meer informatie / solliciteren
IT Support Engineer (1e/2e lijns)
IT Support Engineer (1e/2e lijns)

Heb je onlangs jouw mbo ict-opleiding afgerond en ben je op zoek naar een brede startersfunctie, waar je de klanten blij maakt door ze van de beste telefonische service te voorzien? Lees dan verder, want we zoeken op zeer korte termijn een IT Support Engineer (1e/2e lijns).

Meer informatie / solliciteren

Open sollicitatie
Wil je graag ons team komen versterken, maar is er nu geen passende vacature? Stuur ons dan een open sollicitatie. Dat kan voor alle functiegebieden. Geef aan in welk soort functie je interesse hebt, dan kijken wij naar de mogelijkheden. Stuur je CV en motivatie naar HR@toshibatec.nl. We ontvangen graag open sollicitaties en geven je altijd een terugkoppeling.


 

Over het sollicitatieproces

De sollicitatie
De sollicitatie

Na je interessante sollicitatie wordt je uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek. Dit is een open gesprek over jouw wensen en verwachtingen en die van ons. Als we allebei enthousiast zijn, dan plannen we een tweede gesprek.

Het tweede gesprek
Het tweede gesprek

Tijdens het tweede gesprek bespreken we alles wat nodig is om een duidelijk beeld van de functie, het team en de organisatie te geven. We toetsen direct of dit bij je persoonlijkheid past.

Start carriƫre
Start carriƫre

Zijn we allebei van mening dat je past in het team en in de functie? Dan spreken we verder over het contract, de arbeidsvoorwaarden en natuurlijk de datum wanneer je bij ons aan de slag gaat.

*Voor sommige functies vragen we je voor aanvang van het tweede gesprek een Talenten Motivatie Analyse (TMA) in te vullen. In het tweede gesprek bespreken we de uitkomst van de analyse. Dit met als doelstelling een nog beter beeld van je persoonlijkheid te krijgen.

Heb je nog vragen over de sollicitatieprocedure? Bel dan Sanne Pater op telefoonnummer 030-6348693 voor meer informatie.