Toshibatec.nl maakt gebruik van functionele en analytische cookies om u beter van dienst te kunnen zijn. Graag willen wij uw toestemming voor onze marketing cookies waarmee wij u betere en persoonlijkere aanbiedingen kunnen doen op partnersites. Gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies?

Service: 030-6348 666
Contact
Toshiba Tec Netherlands

Privacyverklaring

Privacyverklaring Toshiba

Laatste update: 23-02-2021

We respecteren de privacy van iedereen die een bezoek brengt aan of zich registreert bij www.toshibatec.nl (de "website") en we zetten ons verder in voor een veilige online ervaring. We respecteren de privacy van ieder persoon die de producten en diensten gebruikt die we via de website beschikbaar stellen of die met ons samenwerkt om de producten of diensten te gebruiken die Toshiba levert (al dan niet via de website) (onze "diensten") of van wie we persoonlijke informatie kunnen verwerken als gevolg van het leveren van de Diensten aan anderen of die van toepassing zijn op Toshiba. Deze privacyverklaring is specifiek gericht tot de kanalen die Toshiba online inzet om persoonsgegevens te verzamelen. Hieronder vind je de links naar de privacyverklaringen specifiek voor klanten, leveranciers en partners.

Privacyverklaring voor klanten
Privacyverklaring voor leveranciers
Privacyverklaring voor partners

Verantwoordelijke voor de gegevensverwerking
Toshiba is de zogeheten verwerkingsverantwoordelijke in de zin van de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG). Dit houdt in dat Toshiba het doel van, en de middelen voor de verwerking van persoonsgegevens vaststelt.

Toshiba is er verantwoordelijk voor dat je persoonsgegevens in overeenstemming met de AVG en op transparante, behoorlijke en zorgvuldige wijze worden verwerkt.

Toshiba Tec Netherlands Imaging Systems
Bezoekadres: Duwboot 31, 3991 CD Houten
Postadres: Postbus 535, 3990 GH Houten
Algemeen telefoonnummer: 030-6348 600
Faxnummer: 030-6348 601
Algemeen e-mailadres: info@toshibatec.nl
Website: https://www.toshibatec.nl/ 

Compliance officer

Bij vragen over deze privacyverklaring, het verwerken van persoonsgegevens en de rechten van jou als betrokkene kun je contact opnemen met onze afdeling compliance via: compliance@toshibatec.nl

 

1. Doel van dit beleid

Deze privacyverklaring ("Privacyverklaring") geeft uitleg over onze benadering van persoonlijke informatie die we van jou kunnen verzamelen of die wij van je hebben verkregen van een derde partij en de doeleinden waarvoor wij je persoonlijke informatie verwerken. Deze Privacyverklaring bevat ook jouw rechten met betrekking tot onze verwerking van je persoonlijke informatie.

Deze privacyverklaring informeert je over de aard van de persoonlijke informatie die door ons wordt verwerkt en over hoe je kunt verzoeken dat wij deze verwijderen, bijwerken, overdragen en/of je er toegang toe verlenen.

Houd er ook rekening mee dat deze privacyverklaring alleen van toepassing is op het gebruik van de persoonlijke informatie die door ons is verkregen. Deze is niet van toepassing op de persoonlijke informatie die is verzameld tijdens je communicatie met derden.

 

2. Hoe verzamelen en gebruiken wij je persoonsgegevens

Ons primaire doel bij het verzamelen van persoonlijke informatie: (i) om jouw identiteit te verifiëren; (ii) om ons te helpen onze Diensten te leveren; (iii) om nieuwe Diensten te verbeteren, te ontwikkelen en op de markt te brengen; (iv) om verzoeken van jou uit te voeren die je ingediend hebt op de Website of met betrekking tot onze Diensten; (v) om verzoeken of geschillen te onderzoeken of op te lossen; (vi) om te voldoen aan de toepasselijke wet- en regelgeving, een rechterlijk bevel, een ander gerechtelijk proces of de eisen van een toezichthouder; (vii) om onze overeenkomsten met je tot stand te brengen en uit te voeren; (viii) om de rechten, eigendommen of veiligheid van ons of derden, inclusief onze andere klanten, leveranciers, partners, abonnees en gebruikers van de Website of onze Diensten te beschermen; (ix) om ondersteuning te bieden voor de levering van onze Diensten; en (x) voor werving en selectie doeleinden.

Om deze doelen te bereiken, kunnen we de volgende persoonlijke informatie verwerken:

Als je een bezoeker bent van de website:

  • Voor- en achternaam en functie.
  • Contactgegevens inclusief e-mailadres.
  • Demografische informatie zoals woonplaats en postcode.
  • Andere informatie die relevant is voor het leveren van Diensten.

Als je online solliciteert naar een functie bij Toshiba:

  • Voor- en achternaam.
  • Contactgegevens inclusief e-mailadres.
  • Curriculum vitae, uw opleiding, arbeidsverleden en soortgelijke zaken en soortgelijke informatie die je ons verstrekt.
  • Andere informatie die relevant is voor potentiële werving voor Toshiba.

Als je een klant, leverancier of partner bent:

  • Voor- en achternaam en functie
  • Contactgegevens inclusief e-mailadres
  • Betalingsinformatie
  • Andere informatie die relevant is voor het leveren van Diensten
  • Informatie die je ons verstrekt als onderdeel van onze dienstverlening aan jou, die afhankelijk is van de aard van je overeenkomst met Toshiba.

 

3. Persoonlijke informatie via de website   

Het opvragen van (product)specifieke informatie
Bij het opvragen van informatie over onze producten, diensten en oplossingen verzoekt Toshiba je om een aantal persoonsgegevens in te vullen. Wij gebruiken jouw persoonlijke identificatiegegevens om met je te communiceren en te kunnen informeren over één of meerdere producten, diensten en oplossingen. Wij bewaren jouw gegevens gedurende de periode waarin je je niet hebt afgemeld voor deze service. Toshiba moet het gebruik van persoonsgegevens kunnen baseren op één van de voorwaarden uit artikel 6 van de AVG. Op grond van dit artikel is een verwerking rechtmatig indien de betrokkene toestemming heeft gegeven voor de verwerking van zijn persoonsgegevens voor één of meer specifieke doeleinden.

Open sollicitaties
Toshiba is continu op zoek naar gedreven en enthousiaste werknemers die graag ons team komen versterken. Voor het werven van talentvolle werknemers plaatsen wij vacatures op de website. Indien er geen passende vacature is heb je de mogelijkheid om een open sollicitatie te versturen. Wij ontvangen graag jouw persoonlijke identificatiegegevens en academisch curriculum. Wij gebruiken deze gegevens voor het werven en selecteren van personeel. Daarnaast worden de gegevens gebruikt om met je te communiceren en je te informeren over de voortgang van de sollicitatieprocedure. Bij open sollicitaties bewaren wij jouw gegevens voor de duur van vier weken. Bij geplaatste vacatures bewaren wij de gegevens voor de looptijd van de vacature. In enkele gevallen vragen wij jouw toestemming om de gegevens in onze portefeuille te bewaren, dit is voor de duur van één jaar. Bij directe afwijzing worden je gegevens binnen vier weken na afwijzing, vernietigd of teruggestuurd. Toshiba moet het gebruik van je persoonsgegevens kunnen baseren op één van de voorwaarden uit artikel 6 van de AVG. Op grond van dit artikel mogen persoonsgegevens worden verwerkt indien er sprake is van een gerechtvaardigd belang voor de verwerkingsverantwoordelijke. Toshiba is van mening dat het een gerechtvaardigd belang is van de organisatie om talentvolle medewerkers te rekruteren. Enkel met jouw toestemming bewaren wij de gegevens voor een langere periode.

Aanmelden nieuwsbrief
Bezoekers van de website kunnen zich aanmelden voor de nieuwsbrief van Toshiba. Doormiddel van de nieuwsbrief informeren wij over het merk Toshiba, de diensten en producten die wij aanbieden en relevante ontwikkelingen binnen de branche. Bij het aanmelden op de nieuwsbrief vragen wij om je persoonlijke identificatiegegevens. Deze gegevens gebruiken wij om op een transparante en vriendelijke wijze met je te kunnen communiceren. Persoonsgegevens bewaren wij gedurende de periode waarin je je niet hebt afgemeld voor de nieuwsbrief. Iedere nieuwsbrief bevat een link waarmee je je kunt afmelden. Het klantenbestand van de nieuwsbrief verstrekken wij niet aan derden. Toshiba moet het gebruik van je persoonsgegevens kunnen baseren op één van de voorwaarden uit artikel 6 van de AVG. Op grond van dit artikel is een verwerking rechtmatig indien de betrokkene toestemming heeft gegeven voor de verwerking van zijn persoonsgegevens voor één of meer specifieke doeleinden. Je persoonsgegevens worden met jouw toestemming toegevoegd aan de mailinglijst.

Contactformulier en e-mailen naar algemeen e-mailadres
Bij vragen of opmerkingen over onze producten, diensten en oplossingen kun je contact met ons opnemen via een contactformulier of mailadres. Indien je contact met ons opneemt vragen wij je om jouw persoonlijke identificatiegegevens. Toshiba gebruikt je naam, e-mailadres en telefoonnummer om contact met je te kunnen opnemen over jouw vraag of opmerking. Daarnaast bewaren wij je gegevens om je vaker te informeren over het desbetreffende en daaraan gerelateerde producten. Indien je geen informatie wil ontvangen dan kun je dat altijd aangeven en halen wij jouw persoonsgegevens uit het systeem. Toshiba moet het gebruik van je persoonsgegevens kunnen baseren op één van de voorwaarden uit artikel 6 van de AVG. Op basis van dit artikel mogen persoonsgegevens worden verwerkt, indien er sprake is van een gerechtvaardigd belang voor de verwerkingsverantwoordelijke. Toshiba is van mening dat het in contact komen en blijven met geïnteresseerden en klanten in het belang is voor de organisatie, maar ook voor de betrokkenen. Je hebt namelijk recht op transparante informatie over de organisatie, onze diensten en producten.

Aanmelden voor partnerprogramma
Bij deelname aan het partnerprogramma van Toshiba vragen wij je om de volgende persoonsgegevens: voor- en achternaam, functie, telefoonnummer en e-mailadres. Naast deze persoonsgegevens vragen wij om de volgende gegevens over je onderneming: bedrijfsnaam, adres, postcode, vestigingsplaats, telefoonnummer en e-mailadres. De gegevens worden gebruikt om jou in onze systemen op te nemen als Partner en je toegang te geven tot ons Portaal. Daarnaast worden de gegevens gebruikt om met je te communiceren over acties, incentives, trainingen en productintroducties. Toshiba moet het gebruik van je persoonsgegevens kunnen baseren op één van de voorwaarden uit artikel 6 van de AVG. Op grond van dit artikel is een verwerking rechtmatig indien de verwerking noodzakelijk is voor de uitvoering van een overeenkomst waarbij de betrokkene partij is, of om op verzoek van de betrokkene vóór de sluiting van een overeenkomst maatregelen te nemen.

 

4. Cookiebeleid van Toshiba

Cookies: wat zijn cookies en welke cookies zijn er?

Cookies zijn kleine tekstbestanden met informatie die een website op jouw harde schijf plaatst op het moment dat je een website bezoekt. Deze cookies worden onder andere gebruikt voor het onthouden van je instellingen en voorkeuren, het monitoren van de website en het surfgedrag van de website bezoekers. Daarnaast zijn er cookies die ten behoeve van een derde partij op je computer worden geplaatst. Het doel hiervan is het analyseren en optimaliseren van de website voor een zo gebruiksvriendelijke ervaring. Er zijn verschillende soorten cookies, voor sommige hebben wij je toestemming nodig, en voor een aantal niet. Hieronder lees je meer over de verschillende soorten cookies.

De volgende cookies maken geen of nauwelijks inbreuk op je privacy, derhalve is er geen toestemming vereist om dit soort cookies te gebruiken.

Analytische cookies
Dit soort cookies wordt gebruikt om onder andere bezoekersstatistieken bij te houden. Hierdoor krijgen wij een beter beeld over het functioneren van de website. Analytische cookies hebben nauwelijks tot geen gevolgen voor jouw privacy.

Functionele cookies
Functionele cookies worden gebruikt om een website beter te laten functioneren. Dit soort cookies wordt gebruikt om jouw instellingen en voorkeuren te onthouden. Denk hierbij aan bestanden die bijhouden wat er in een winkelmand zit.

Er zijn ook cookies waarvoor er toestemming vereist is van de website bezoeker:

Tracking cookies
Dit type cookies houdt individueel surfgedrag van bezoekers bij en stelt op basis van de verzamelde gegevens profielen op. Op basis van deze profielen kunnen bedrijven gerichte advertenties tonen dit wordt ook wel retargetting genoemd.

Cookies van derden
Dit zijn cookies die door een derde partij op de desbetreffende website worden geplaatst. Op deze manier kan de derde partij het surfgedrag van een individu bijhouden en de informatie van beide website combineren. Dit type cookie wordt veelal gebruikt door adverteerders en marketeers.

Flash cookies
Een flash cookie is te vergelijken met een normale cookie met uitgebreide mogelijkheden. Dit type cookie kan continu het surfgedrag van website bezoekers volgen, zelfs als alle cookie instellingen zijn beperkt en alle cookies zijn verwijderd.

De website van Toshiba maakt gebruik van de volgende cookies:

Analytische cookies - Google Analytics

Via Google Analytics worden op toshibatec.nl geanonimiseerd gegevens over het surfgedrag verzameld. Zo kunnen wij zien hoe bezoekers zoals jij de website gebruiken. Wij gebruiken deze informatie om gefundeerde beslissingen te nemen over de inrichting van onze website. Tevens optimaliseren wij hiermee de werking van de website. De verkregen informatie wordt door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google verstrekt deze informatie ook aan adverteerders om inzicht in de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen analyticsinformatie te gebruiken voor andere Google-diensten. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie, alsook het specifieke privacybeleid van Google Analytics.

De cookies van Analytics worden maximaal 2 jaar bewaard. Je kunt deze cookies zelf op ieder gewenst moment verwijderen via je browserinstellingen. Lees de cookie handleiding van Google voor meer informatie.

Google tag manager
Google Tag Manager wordt ingezet om statistische gegevens te genereren over hoe de bezoeker toshibatec.nl gebruikt. Hiermee kunnen wij bepalen welke onderdelen van de website het meest interessant zijn voor onze bezoekers.

Active Campaign
Inschrijvingen voor updates of content lopen via ActiveCampaign. Dit betekent dat je van tijd tot tijd een e-mail van ons ontvangt. We willen graag weten of je dat mailtje ook hebt gezien. Zo weten we of onze mails je aanspreken.

Channext
Deze tooling wordt gebruikt voor widget statistieken.

Bekijk de cookie-instellingen die je hebt gedaan op de website.

 

5. Jouw privacyrechten

De Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) geeft rechten aan betrokkenen waarvan de persoonsgegevens worden verwerkt. Als je wil weten welke persoonsgegevens van je door Toshiba worden verwerkt, dan kun je een verzoek indienen bij de afdeling compliance. Als blijkt dat de persoonsgegevens onjuist, onvolledig of niet relevant zijn dan kun je een verzoek indienen om de gegevens te laten wijzigen of aan te vullen. Daarnaast kun je een verzoek indienen tot het verwijderen van jouw persoonsgegevens. Toshiba zal je verzoek respecteren en hier gehoor aan geven tenzij wij de persoonsgegevens dienen te bewaren voor het nakomen van een wettelijke verplichting. Je hebt als betrokkene ook het recht op overdraagbaarheid van jouw gegevens, indien technisch mogelijk, zal Toshiba – alleen op jouw verzoek – jouw persoonlijke gegevens aan je verstrekken of deze rechtstreeks naar een andere verwerkingsverantwoordelijke verzenden.

Je kunt ook informatie opvragen over: het doel van de verwerking; de categorieën van persoonsgegevens die worden verwerkt; welke derde partijen jouw gegevens ontvangen; wat de bron van jouw persoonsgegevens was (indien je deze niet rechtstreeks aan Toshiba heeft verstrekt); en hoelang jouw persoonsgegevens worden bewaard.

Je eerste aanvraag is kosteloos. Bij alle aanvragen die je hierna indient rekenen wij een administratieve vergoeding. Dit geldt ook als je meerdere aanvragen tegelijk indient.

Ja, ik wil het formulier 'recht op inzage'

 

6. Beveiliging van jouw persoonsgegevens

Toshiba neemt passende fysieke, technische en organisatorische maatregelen om jouw persoonsgegevens te beschermen. In eerste instantie zorgen wij ervoor dat er niet meer persoonsgegevens verzamelt en gebruikt worden dan nodig is voor het doel. Wij beperken de toegang tot je persoonsgegevens tot die werknemers die jouw informatie nodig hebben om je te informeren over onze dienstverlening. Daarnaast trainen wij ons personeel regelmatig op het gebied van privacy, dataprotectie en informatiebeveiliging. Jouw persoonsgegevens worden beveiligd opgeslagen in overeenstemming met de stand van de techniek. Dit betekent dat wij geen verouderde techniek gebruiken om jouw gegevens te beveiligen. De stand van de techniek borgen wij door elk kwartaal onze beveiligingstechnologieën te updaten en te testen.

Zie hieronder een aantal van de door Toshiba genomen organisatorische en technische beveiligingsmaatregelen:

  • Fysieke toegangsbeheer: alleen medewerkers van Toshiba hebben toegang tot het bedrijfspand;
  • Digitale toegangsbeheer: alleen medewerkers van Toshiba kunnen inloggen op de computer systemen;
  • HyperText Transfer Protocol Secure (HTTPS), uitbreiding op het HTTP-protocol met als doel een veilige uitwisseling van gegevens;
  • Secure Sockets Layer (SSL), encryptie protocol die de communicatie tussen computers beveiligd;
  • Firewall: netwerk beveiligingssysteem, monitort en controleert inkomende en uitgaande verbindingen met de server op basis van vooraf ingestelde beveiligingsregels;
  • Wachtwoordbeheer;
  • Identificatie en authenticatie beleid;
  • Bijhouden van log files.

Als je vragen hebt over de fysieke, technische en organisatorische maatregelen neem dan contact met ons op via compliance@toshibatec.nl.

 

7. Wijzigingen in deze privacyverklaring

Toshiba behoudt het recht om deze Privacyverklaring aan te passen. Deze Privacyverklaring wordt van tijd tot tijd bijgewerkt, zodat je altijd op de hoogte bent hoe wij met je persoonsgegevens omgaan. We kunnen ook wijzigingen aanbrengen om te voldoen aan wijzigingen in de toepasselijke wet of regelgeving. We raden je aan deze Privacyverklaring regelmatig opnieuw te lezen om op de hoogte te blijven van hoe wij jouw persoonlijke informatie gebruiken.

 

8. De Autoriteit Persoonsgegevens

De Autoriteit Persoonsgegevens is de toezichthoudende instantie in Nederland en kan nadere informatie verstrekken over jouw rechten en onze verplichtingen met betrekking tot je persoonsgegevens. Bovendien kan de instantie eventuele klachten behandelen die je hebt over onze verwerking van jouw persoonsgegevens.