Service: 030-6348 666
Contact
Toshiba Tec Netherlands
Nieuws
1

Nieuws

Google stopt met Cloud printdienst Google stopt met Cloud printdienst
Geplaatst op Donderdag 13 Februari 2020

Google Cloudprinter, de cloudgebaseerde afdrukoplossing van Google die al sinds 2010 beschikbaar is als bètaversie, wordt vanaf 31 december 2020 niet meer ondersteund

TOSHIBA E-BRIDGE PLUS APPS TOSHIBA E-BRIDGE PLUS APPS
Geplaatst op Donderdag 28 November 2019

Om in te spelen op de print- en scanbehoeften van de Cloud Office gebruiker zetten wij de Toshiba e-BRIDGE Plus apps in.

Kabinet Rutte neemt maatregelen om natuurgebieden te beschermen. Wat doet u op kantoor? Kabinet Rutte neemt maatregelen om natuurgebieden te beschermen. Wat doet u op kantoor?
Geplaatst op Donderdag 14 November 2019

Zorgprofessionals ontevreden met huidige IT-landschap Zorgprofessionals ontevreden met huidige IT-landschap
Geplaatst op Dinsdag 18 Juni 2019

Om aan de behoefte aan verbetering van document- en informatieprocessen te kunnen voldoen, heeft Toshiba een aantal connectoren en een unieke app ontwikkeld voor ECD-systemen, zoals Nedap ONS, Regas en PlanCare. Naast een koppeling met het ECD hee

Wist u dat zorgteams 8 uur per week kunnen besparen op dubbele administratieve handelingen? Wist u dat zorgteams 8 uur per week kunnen besparen op dubbele administratieve handelingen?
Geplaatst op Dinsdag 11 Juni 2019

Together we grow! Together we grow!
Geplaatst op Dinsdag 30 April 2019

Perfect weer, een fantastische locatie en een gezellige sfeer - dat is zo'n beetje de strekking voor onze jaarlijkse kick-offs! En ook dit jaar was het weer zeer geslaagd.