Sales: 030-6348 615
Zoeken
Contact
Over Toshiba
1

Over Toshiba

‘Wij helpen u graag met het optimaliseren van uw document- en informatiestromen

Toshiba Tec is een wereldwijd toonaangevende innovator op het gebied van hoogwaardige technologie en producent en distributeur van geavanceerde elektronische en elektrische producten. Toshiba werd opgericht in 1875 en beheert een wereldwijd netwerk van meer dan 740 bedrijven, met ruim 153.000 werknemers wereldwijd.

 

Toshiba Tec Netherlands
In Nederland is Toshiba Tec al decennia lang actief. Doordat we beschikken over een wereldwijd technologienetwerk, kan Toshiba Tec terugvallen op enorme technologische resources. Toshiba Tec is toonaangevend in zowel informatie- en communicatiesystemen als in consumentenproducten, elektronische componenten, industriële en openbare infrastructuursystemen en in energievoorziening.

Het kantoor van Toshiba Tec Netherlands is gevestigd aan de Duwboot 31 in Houten en wordt gedeeld door twee divisies: Document Solutions en Retail Solutions. We verlenen servicediensten en werken elke dag hard aan het alert bedienen van onze klanten. Het Toshiba team, dat bestaat uit 170 gemotiveerde medewerkers, realiseert dit door actief met elkaar samen te werken, het geven van klantgerichte adviezen en het bieden van passende oplossingen.

Together Information
We werken vanuit de visie ‘Together Information’ en we zijn ervan overtuigd dat organisaties het meest succesvol zijn als zij op de meest efficiënte manier communiceren. We richten ons op optimaal document- en informatiebeheer voor zakelijke klanten en kunnen u aan dit succes helpen. We leveren en onderhouden innovatieve multifunctionele print- en communicatiesystemen en de bijbehorende software. Dit aanbod vullen we aan met klantgerichte adviesdiensten en onze oplossing voor totale ontzorging: Managed Document Solutions. Wat uw branche ook is, we helpen u kosten te besparen en uw efficiëntie te verhogen. Dit, terwijl u uw kwaliteit behoudt en het milieu spaart.

Retail Solutions
Naast de Document Solutions divisie telt Toshiba Tec Netherlands een divisie die niet alleen marktleider, maar ook technologisch topspeler is in retailoplossingen. Wilt u meer informatie over onze retailoplossingen? Bezoek de Toshiba Retail Solutions website.